Danish English German Russian Turkish

Flyrejse til Tyrkiet
Det er meget NEMT, HURTIGT OG BILLIGT at flyve til Izmir/Ôzdere, vi hjælper naturligvis med alt det praktiske.kort tyrkiet stregtegning laant 24-7-09
I skal vælge at flyve til lufthavnen i Izmir. Hvorfra der kun er 45-50 min. Kørsel i bil til Özdere hvor vores lejlighed ligger.

Udenfor skolernes sommerferie kan man være heldig at få returbilletter fra ca. 800 kr. men 1200,- til 1900,- for en returbillet er nok det mest normale.

Bestil ALTID i god tid, - jo før I bestiller, jo billigere er billetterne.

Der er en del flyselskaber som flyver til Izmir. Mange vælger f.eks. at køre til Hamborg og flyve derfra til Izmir (hvor der er rigtig mange afgange at vælge imellem), men der er også afgange fra både Billund og Kastrup.
Vi kan anbefale at tjekke priser fra bl.a. følgende flyselskaber:

Ögertürk

Fra Hamburg lufthavn og nogle gange direkte til Izmir

Lufthansa

Fra København og Hamburg typisk med mellemlanding

GermanWings

Fra Hamburg lufthavn og nogle gange direkte til Izmir

Tyrkiet Eksperten

Fra Billund direkte til Izmir fra maj til først i oktober

Turkish Airlines

Fra Hamburg lufthavn og nogle gange direkte til Izmir

Skyscanner

Super god søgemaskine

Momondo

Også en god søgemaskine


Vi er fleksible vedr. skiftedage og perioder  P.g.a. de varierende flyafgange/tider, så mail blot den ønskede lejeperiode når I har fundet det fly-tidspunkt som passer jer bedst.

Når I lander i Izmir lufthavn kan vi arrangere at I blive afhentet af  ”vores”  lokale mand i Ôzdere som hedder Halil Sakin, som kører jer direkte ned til vores lejlighed og vil også gerne give jer en lille rundvisning i lejligheden og kan svare på små praktiske spørgsmål.

Det koster ca. 40,- euro for 2- 4 pers. Per vej.

Men vælger I samtidig at leje hans nyere Fiat Albeo i 7 dage (25,- euro pr. dag) transporterer han jer gratis til og fra lufthavnen.

Halil kontaktoplysninger: Adressen til vores lejlighed i Tyrkiet
Mail adresse:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Hjemmeside: www.nedcar.com.tr
Mobil nummer: 05326007776
Tlf. nummer: 02327979216
Annette & Kurt Møller
45 Sokak no:2
Cukuralti
Ôzdere